Saturday, August 18, 2007

for reasons unknown

Si se face dragii mei ca am reluat un pic,un pic plimbatul prin Europa...si anume am fost pentru a 3-a oara consecutiv la Sziget si rusine celor care s-au sustras de la extraordinarul concert The Killers, care a inchis festivalul si in mine, speranta de a mai vedea vreodata asa un concert reusit.
Chiar si experienta campingului a fost anul acesta una deosebita. Mi-am dat seama dupa mult timp, ca tot ce ai nevoie pentru camping este un cort, un sac de dormit si un neamt in tabara. Neamtul are de toate, se pricepe, repara, da sfaturi, vine cu idei. Neamtul are lumanari, una pentru fiecare seara, astfel incat in fata cortului se creeaza o atmosfera de tabara linistita. Nu stam pe jos, pentru ca neamtul a adus patura pentru toata tabara. Si nici nu se uda patura dupa 3 zile de ploaie, pt ca neamtul are si prelata atotcuprinzatoare. Si apoi, bem o cafea linistiti, facuta la miniaragazul pe benzina, in cafetiera speciala. Dar nu orice cafea, ci espresso, si proaspata. Inspector Gadget are cafea boabe, si masina de macinat (usor dezamagitor ca era una manuala). Si cum sa mergi la unul din cele mai mari festivale de muzica din Europa fara Ipod si boxe? Curent electric? Nici o problema, avem baterie de 6 volti care rezista tot festivalul. Si cand o legi in linie cu inca o baterie de 6 volti (bine-nteles ca iei 2 cu tine) ai volti sufucienti incat sa pornesti pompa electrica din dotare si sa umfli salteaua - pat (a la teleshopping). Asadar, stam la cort, gatim o pasta, bem un espresso proaspat macinat si ne uitam la lista cu concerte. Si ce concerte au fost!! The Killers in top, urmati aproape de The Rakes, The Hives si Mando Diao. Ritmuri latine cu Cesaria Evora si Manuchao. Digeiareala de care am auzit ca a fost de succes.

Sper ca v-am convins si veti veni in masa la editia a 16-a a festivalului Sziget Budapest. Eu mai dau o tura prin Germania si vin acasa. Si ce-am vazut si ce-am facut am sa va povestesc.

1 comment:

Arinel said...

si tu care crezi ca nu ma intereseaza viata ta...uite ca am intrat pe blog si mi-am amintit ce mult imi lipseste simtul umorului din casa noastra. keep it up ca tot timpul ma faci sa rad. love