Friday, May 25, 2007

Atarnand de o semi-vedeta

Gata...nu ma mai pot abtine...

Propunerea si ideea mea era sa tin blog doar asa cand sunt plecata sa mai stie lumea ce-am vazut si ce-am facut. Dar cum nu mai plec, si cum in Bucuresti se intampla atat de multe lucruri, pur si simplu nu ma pot abtine. Adica trebuie sa stiti ce fac, unde umblu, cu cine ies, de ce si ce fac acolo...la ce bun sa tinem viata personala pentru noi insine?

Ce-am facut aseara? Am iesit in lume, lume multa, lume buna, mondenii.
De fapt, am pornit cu gandul la o seara linistita in Music Club, cu 3 prieteni relativ proaspeti. Ajunsi insa la fata locului am aflat ca nu e chiar o seara obinuita: petrecere jack daniels, free bar, in cinstea lui Tudor Chirila si prietenii sai. Oh, da ...fac parte din prietenii apropiati. A spus-o pe scena:"Aici suntem doar noi, intre prieteni". Dar asta mult mai tarziu....

La inceputul serii, ajunsi printre primii invitati, ne-am asezat la o masa relativ intr-un colt, si au inceput "paparazzi" sa dea tarcoale, sa masoare din obiectiv daca nu suntem cumva ceva vedetutze cu look schimbat, ceva pui de vedete, intorcandu-si de fiecare data privirile dezamagite. Totusi, aveam si noi "vedeta" de la masa noastra, Radu Banzaru, actor pe care l-ati vazut ultima oara in reclama la salamuri nemtesti, Reiner. "Aber...Ca de obitzei..." Ghiceam tot felul de posibilitati, in cazul in care am aparea in Star/Vip/Ciao, ce ar pune sub patratelul cu poza noastra : "Actor din reclama la salam cu 3 atarnatori. Domnisoara blonda scrie un sms pe sub masa. Sa fie catre fostul ei prieten?"

Mult mai interesant a fost pentru ei cand au inceput sa curga vedetele pe banda: Doamna Chirila, Gabriel Cotabita, Laurentiu Duta, hai Chiu, Iulia Vantur, Marius Moga, multi altii si mult asteptata Andreea Raicu, frumoasa ca intotdeauna (va rog nu contesati).

Au intretinut atmosfera trupa 13, cu coloana sonora Club A, ascultata live de data asta. Got my mind set on you, a fost urmata de un binevenit moment in care a urcat pe scena trupa Vama (de ce nu Vama Veche??). Au cantat foarte frumos, din repertoriul fostei formatii, Calul din Marlboro, Vara asta.., si V.S.T. cu dedicatie "te iubesc" pentru Andreea Raicu. Oare se iau?

Si asa m-am simtit eu din nou ca in liceu, cand eram fana infocata V V , in primul rand la concerte, backstage la autografe dupa concerte, aproape un groupie dupa ce m-am mutat la Bucuresti. Pacat de tot ca s-au despartit, dar oricum cred ca si Vama o sa aiba un viitor, mai scurt, si mai prost primit de public, salvat de talentul lui Tudor Chirila, care m-a facut ieri sa imi aduc aminte de liceu...

Moment supriza, dupa recitalul Vama, a urcat in scena ca un adevarat Megastar, Catalin Castigatorul Concursului, care a venit taman din Chisinau, a secat Prutul dintr-o sorbire, a castigat concursul Megaslab, si a poposit in Music Club sa ne (in)cante. Lamultiani si TomJones-uri, scurt moment muzical care nu a deranjat cu nimic.

Si uite asa, am devenit mondena, am scris niste idei demne de revistele care observa ca nu sta bine tivul de la cracul stang al pantalonului vanzatorului de la chioscul de ziare, de unde isi cumpara verisoara Andreei Balan revista Ciao!

3 comments:

Alina said...

asa ... acum o confesiune ... eu saptamana asta am citit pe nerasuflate cele 2 volume despre bridget jones si imi pare rau ca s-au terminat ... daca continui sa scri asa de dragut ca si acum poate o sa fie mai bine :) pupici.

Carlutz said...

Ce dragut! Daca vrei Bridget Jones live hai pe la mine! Stau singura, nu respect unitatile sau caloriile si am si o gaura in perete de cand mi-au montat aerul conditionat. Edge of reason....

Amalia Hornoiu said...

carlutz ma bag eu la bridget :))