Monday, November 06, 2006

Surfing UK

Si se face ca am fost in cel mai frumos loc din lume.
Daca Organizatia Mondiala a Locurilor Frumoase (OMLF) ar vota cel mai frumos loc din lume, acesta ar fi probabil Tintagel, pe coasta de vest a Angliei, catre America.
Poate premiul s-ar inscrie totusi la categoria "Cel mai frumos loc din lume vazut pana la 21 de ani de iubitorii de Ocean si plaje stancoase". SI ca sa conving marele public ca cel putin din prisma asta, tintagel nu are concurenta dati click aici: http://s95.photobucket.com/albums/l160/carlutz/ (am vrut sa fac link dinala jmeker unde se da click direct pe "aici"de culoare albastra, dar nu stiu cum, asa ca va rog luminati-ma la comment post post)
La Tintagel s-a nascut vestitul Arthur, nu inteleg de ce a plecat vreodata de acolo, dar in urma lui a ramas un loc minunat, in care as vrea sa merg in fiecare zi de acum incolo.
Tintagel de afla in Cornwall, judet unde m-a sfatuit multa lume sa merg, dar sa incerc sa nu vorbesc cu nimeni oentru ca oamenii ar fi cam ciudatei si cam zoofili. Bine, astfel de glume se fac peste tot, dar cand locuitorii unui oras ca Plymouth spun despre altii ca sunt ciudatei, chiar nu vreau sa risc nimic.

Dupa ce nu am mai vrut sa plec de la Tintagel, am plecat totusi, schimband autobus dupa autobus ( nu de placere ci de nevoie ), si dupa calatorii aventuroase am ajuns in Newquay, statiune de surferi, in toata regula, cu plaje imense, unde Atlanticul atrage si in noiembrie curajosii care nu simt frigul, se pare, riding the wave all year through. Am stat la un hostel de surferi, unde cele £9 platite pe noapte reprezentau exact "luxul si calitatea", dar dimineata ne-am baut cafeaua pe plaja Atlanticului, urmarind surferi si raze de soare si ne-am plimbat ca "paltonarii" printre sportivi. A fost un weekend extrem de calduros, fara nor pe cer, fara cer pe nor... ce noroc, cer noroc, cer, nor, cer noRock, nor pe cer...fara!

1 comment:

Anonymous said...

Bine, dar muzica. Unde e muzica? Trebuie sa fi descoperit ceva de care noi crookershii de aici suntem privati...