Sunday, October 01, 2006

Viata cu Borat

Nu stiu cine mai tine minte premiile MTV 2005 probabil, in care pezentator a fost un asa-zis cazac pe nume BORAT.(va aparea si un film,deja am vazut trailerul, ali g is borat!promite sa fie amuzant!)
Ei bine, niciodata nu mi-as fi inchipuit ca voi locui cu un astfel de Borat. Pe Yerlan l-am prezentat succint in primul meu post, se pare, cu priza la public.Aici el este centrul bunei dispozitii.

Yerlan (pronuntat in foarte multe moduri), are 25 de ani, totusi, nimeni nu il lasa in cluburi, sau sa cumpere bere fara pasaport.Asta pentru ca este asiatic, si pare fara varsta.
Engleza lui Yerlan este foarte interesanta, invata repede dar are o pronuntie imposibila. Dictionarul lui este mana stanga. De cate ori aude un cuvant pe care nu il cunoaste il scrie pe mana, cand se umple mana schimba culoarea pixului si scrie deasupra.Si sa nu uitam ca aude multe cuvinte pe care nu le cunoaste.

Dar asta nu il opreste sa vorbeasca mult, si de cate ori se termina resursele de vocabular englezesc, continua foarte hotarat in rusa, nu cumva sa isi piarda ideea. La un moment ne citeste pe fetele nedumerite ca ceva nu e in regula, se opreste, se amuza si o da din nou pe engleza mimata.
De parca nu e destul de ciudat sa combin ideea ca acest cazac, cu mutra lui de chinez (orpit si pe strada de alti chinezi sperand sa intalneasca un compatriot), vorbeste rusa, aud acum cateva zile ca Yerlan nu are de gand sa tina Ramadan-ul anul acesta. Nici ortodox, nici budist!Musulman,frate!

Pana aici am incercat sa incadrez totul la capitolul normal...fie..diferente culturale.Si ce daca e un cazac cu mutra de chinez, musulman dar care totusi vorbeste in rusa? Dar azi, cand a venit sa imi spuna ca vrea sa arate ca un "nigger", mi-a intrecut orice asteptare. Maine vrea sa mearga la "hairdresser"(cuvant citit de pe mana stanga) sa isi impleteasca parul in multe codite pe crestet, sa para mai "nigger"....Yo, my bro'!
Ati crede ca este un mic hip-hopperash mascat de toate elementele care pot dovedi contrariul. Nici macar, lui Yerlan ii place sa asculte Ace of Base la mobil, aceeasi melodie, mereu. Uneori alterneaza cu vreo alte 2 melodii care bat in aceeasi directie. Si cum azi ne-am saturat la un punct de acelasi repertoriu, l-am rugat sa ne lase sa ascultam si altceva. Si urcand dupa laptop dupa 5 minute, suprind mladioase sunete iesind sub pragul usii de la baie...Yerlan, cu mobilul , cu Asul de Pica!

Ne insoreste zilele si umple casa de zambete si bucurii!Creste inima cand il vad!Cum ar putea cineva sa nu il adore? ? ?

3 comments:

Anonymous said...

Nothing about Polish guys? C'mon! :D

Anonymous said...

huh? ce? tre sa scriu cva? pai nu doream decat sa-tzi transmit k e monoton bucurestiul fara tine...

Anonymous said...

huh? ce? tre sa scriu cva? pai nu doream decat sa-tzi transmit k e monoton bucurestiul fara tine...